Svenskatipseliten.se © 2010 

              Optimisten

 

                                                                               Tippningsrådgivare

 

                                          Cynikern    Gamblern     Organisatören      Rajan       Den Dumdristiga

 

                                                                  

 

                                                       

Mitt namn är Jocke och är en 26 år gammal born and raised söderböna. Har hållit på med tippning sen barnsben, men blev nog seriös runt 16-17 års ålder. Det har nog inte passerat många lördagar utan att man suttit fastklistrad framför TV med en kall sak i ena handen och ett stryktips i andra.

 

Mitt största intresse är engelsk fotboll, men givetvis har man koll på andra ligor också. I England har jag Liverpool, Preston och Darlington som favoritlag. Preston och Darlington intresset har jag annamat från stenålderns Championship Manager (säsongen 97/98). I övrigt gillar jag intensiteten i engelsk fotboll, en tuff tackling och snygga dragningar kan bevisligen existera tillsammans.

 

Tippningsväg varierar jag mig en hel del. Mina favoritbet är både låga odds till stora pengar, men ett kombinationsspel som ger höga odds förekommer det med. Förslagsvis 8 matcher på samma kupong där vinsten kommer vid minst 5-6 rätt, sitter inte kupongen är man alltid nära.

 

Min favorit tipsminne måste jag säga var när jag satt för mig själv, ensam en fredagskväll och livebettade på polsk fotboll. Jag vet inte om jag va uttråkad av en extremt tråkig fotbollsmatch eller drabbad av ren tippningsdumhet, men jag satte in 3000 spänn på en 4.50 oddsare. Satt som ett litet barn på julafton och följde upplösningen av matchen och när matchen var slut va jag nästan 15000 kr rikare.

 

Hoppas jag kan bistå med bra odds till ditt tippande också.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veckans betting tips:

 

Kommer hålla mig till två enkla matcher som borde sitta.

 

Newcastle spelar hemma mot Everton. Everton är förvisso ett bra lag, men Newcastle känns oslagbara i den form de är i just nu så jag måste tippa dem till 2.25.

 

Andra matchen är Aston Villa som spelar hemma mot Norwich. Villa är det bättre laget och ska vinna även om Norwich har haft en tendens att chockera ibland. Jag spelar Villa till 1.80. Tillsammans blir oddset 4.05.

 

Lycka till!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klicka här om du behöver fylla på spelkontot

 

 

 

 

 

Tippningsrådgivare

Klicka på bilden för tips